وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟

امیدواری برای کاهش قیمت‌ها طی یک یا دو ماه آینده

امیدواری برای کاهش قیمت‌ها طی یک یا دو ماه آینده معاون وزارت صمت در سخنانی اعلام کرد متاسفانه با افزایش نرخ ارز قیمتها به سرعت اضافه می شود اما در کاهش نرخ اینطور نیست و خیلی تدریجی ارزانی رخ می دهد. من امیدوارم در یکی دو ماه کاهش قیمت ها صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۵۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سعید عباسی صارمی - معاون دفتر توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت - عنوان کرد: ما در دفتر برنامه ریزی تامین توزیع و تنظیم بازار کالای اساسی کشور و در چند بخش به نمایندگی از تنظیم بازار اقداماتی را انجام می دهیم اما اصلی ترین کار ما تامین کالا بر اساس نیاز کشور به کالای اساسی است، نسبت به تامین با اولویت داخلی اقدام می کنیم. جهاد کشاورزی نسبت به برآورد تولید اقدام می کند و ما بر اساس برنامه ریزی کسری ها را برای واردات انجام می دهیم که نیاز به هماهنگی با بانک مرکزی و سازمان استاندارد، وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان دفع آفات است که انجام شود.

 

وی در یک برنامه تلویزیونی یه روز تازه افزود: امسال برای تامین ۶۰ میلیون تن کالای اساسی برنامه ریزی صورت گرفته از این میان ۳۵ تا ۴۰ میلیون از محل کالاهای تولید داخلی تامین می شود و حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون هم باید از طریق واردات تامین شود تا الان علی رغم همه مشکلات تحریم ۱۵ میلیون واردات قطعی انجام شده و با توجه به موجودی که در بنادر است انشاالله چیزی که لازم است از طریق واردات انجام می شود.

 

صارمی درباره کمیاب شدن و گرانی های گاه و بی گاه برخی کالاها نیز تصریح کرد: در برخی کالاها گرانی داریم و دربرخی گران فروشی، قیمت گوشت به دلیل اینکه قبلا برای مدتی با ارز ۴۲۰۰ تامین می شد ثابت بود اما بعد از مدتی برای حمایت از تولید داخل و مدیریت ارزی نوع ارز نیمایی شد و این باعث می شود قیمت متاثر از نرخ ارز شود، البته همه کالاهایی که با ارز نیمایی وارد می شوند همینطور است. خیلی از کالاهای مان هم تغییر نوع کالایی داشتیم برنج و روغن و کره تغییر ارزی داشتیم و به ارز نیمایی تبدیل شده است و قیمت آن طبیعتا متاثر از نوسانات ارزی است. اما در بخشی هم گران فروشی داریم ستاد تنظیم بازار که شنبه ها تشکیل می شود با تصمیمی برای تشدید بازرسی ها در کنار سازمان حمایت و صمت استان با همکاری تعزیزات تلاش می شود گرانی کم شود.

 

معاون دفتر توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت خاطر نشان کرد: در اکثر کالاها بحث رقابت بازار را داریم. متاسفانه با افزایش نرخ ارز قیمتها به سرعت اضافه می شود اما در کاهش نرخ اینطور نیست و خیلی تدریجی ارزانی رخ می دهد. من امیدوارم در یکی دو ماه کاهش قیمت ها صورت گیرد. قیمت تخم مرغ در حال حاضر کم شده و برای اقلامی که قابلیت نگهداری ندارند معمولا همین اتفاق رخ می دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار